Toepassingen

Winkels

Branding

Sport

Wachtkamers

info@narrowpicast.nl

Winkels

NarrowPIcast is een prima imformatie middel voor in de winkel. Het scherm geeft de klant informatie over de lopende aanbieding of bijzondere producten. Met film kut u een gewenste sfeer is uw winkel neerzetten. Het is ook mogelijk om branch gerelateerde content te gebruiken van onze servers. Op deze wijze wordt u ontzorgt zodat u niet alle content gemaakt hoeft te worden. En u hoeft er ook niet altijd voor op zoek. Uiteraard is het mogelijk het scherm voor peroonlijke doeleinden te gebruiken. De keus is aan u!

Op welk veld spelen we? Wat zijn de laatste ontwikkelingen?

Kantines en Sportclubs

Gerichte communicatie naar spelers of naar uw werknemers. In kantines en sportclubs is vaak een snel een groot verloop van mensen. U kunt ook makkelijk, snel en eigentijds communiceren met dit publiek zonder dat dit veel energie kost en de informatie is altijd eenduidig.

Echt wachten duurt altijd lang...

Wachtruimten

Terwijl mensen zitten te wachten, lezen de meesten graag een folder of en boekje. Tegenwoordig gaan ook veel mensen even hun smartphone checken op afspraken of social media. Met een narrowcasting kunt u de persoon die aan het wachten is uitleggen waarom hij wacht, of u kunt de wachtende voorbereidende informatie geven, met wat entertainment tussendoor. Daarnaast kunt u ook laten weten welke geldende corona maatregelen u hanteert.